Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mesleki eğitim, staj ve tamamlayıcı eğitim yaptırmakla yükümlü işletmelerin, eğitime uygunluğu ile mesleki eğitim görecek öğrenci sayılarının tespit edilmesi amacıyla İşletme Belirleme Komisyonu toplantısı yapıldı.

MEB, eğitimin tüm kademelerinde "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"ni başlatıyor

Kas

İzmit Körfezi'ne demirleyen Türkiye'nin en büyük askeri gemisi TCG Anadolu'ya okulumuzdan 60 öğrenci ve 5 öğretmenle ziyaret gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla 24-26.11.2023 tarihinde kapadokya gezisi düzenledik.

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı Okulumuz Kıyafetleri:

Mesleki Eğitim Merkezleri

Haz

Okulumuz öğrencilerinden oluşan ekibimizle "A Special Day To Be Celebrated In A Month" isimli "eTwinning" projesi çalışmalarımız sürmektedir. Proje planı kapsamında, öğrencilerimiz birlikte çalışarak okulumuzun proje posterini tasarladılar ve proje içeriğine uygun olarak sunumlar hazırlayıp videolar çektiler. Katılım sağlayan öğrencilerimizi ve projeye destek veren öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz...