May

02-03.05.2024 tarihlerinde düzenlenen itüro robot yarışmasında ilk 16 ya kalan öğrencilerimize okul müdürümüz Osman YILDIRIM yarışma katılım  belgelerini verdi.

May

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 2. dönem 2. ortak yazılı sınavlarımız, 20.05.2024- 31.05.2024 tarihleri arasında yapılacaktır. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

May

Şehit Yavuz Sonat Güzel  Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2024–2028 Stratejik Plan hazırlıkları çerçevesinde, idarenin geleceğinin şekillendirilmesinde paydaşların katkılarının beklendiği bu çalışmada kurumun mevcut durumuna ve gelecekte öngördüklerine yönelik görüş ve değerlendirmeleri büyük önem taşımaktadır. Ankette yer alan sorular, paydaş analizinde yer alması öngörülen konu başlıklarını içerecek şekilde düzenlenmiştir.

Bu anketin gerçekleştirilmesindeki amaç, kurumumuzun stratejik planı hazırlanırken sizlerin görüşleriyle sorunları, iyileştirmeye acık alanları tespit etmek ve çözüme yönelik stratejiler geliştirmektir. Emek ve katkılarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Osman YILDIRIM

Nis

50 kişilik öğrenci grubu ve 4 öğretmenimizle izmire gezi düzenledik.

BAŞVURU

Kayıt Yenileme İşlemi
Mesleki Açık Öğretim Lisesinde kayıtlı öğrencilerin okulun resmi internet sitesinde belirtilen tarihlerde yaptırdıkları kayıt işlemine kayıt yenileme denir. 2023-2024 eğitim ve öğretim yılı 3.dönem sınavlarına öğrencilik durumu silik, donuk veya aktif olan öğrenciler kayıt yenileme işlemini yaptırabilir. Kayıt yenileme işlemini yaptırmayanlar sınavlara katılamaz.

Başvuru Tarihi
Kayıt yenileme başvuruları Mesleki Açık Öğretim Lisesi resmi internet sitesinde duyurulan tarihler arasında yapılacaktır.
Mesleki Açık Öğretim Lisesi resmi internet sitesi:

Başvuru yeri
Yüz yüze eğitim veren okul ve kurum müdürlükleridi

Nis

Okulumuzda Düzenlenen Turizm Haftası Etkinlikleri ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayin Mustafa KIZMAZ'ın Ziyareti Görsellerde Paylaşılmıştır.

Nis

Okulumuz Öğrencileriniden Şeymanur ERSÖZ Beni Candan Usandırdı-Fuzuli ile ve Kerem UZ Mohaç Türküsü-Yahya Kemal BEYATLI ile Beyit Ezberleme Video-Film Yarışmasına katılmıştır.

Mrt

Okulumuzun Tüm Öğrenci ve Öğretmenleri Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanının Düzenlendiği Kermesle Çeşitli Lezzetleri Tatmış Oldu.

Mrt

Sahil Güvenlik Komutanlığından Subay ve Astsubaylar okulumuza gelerek öğrencilerimize Sahil Güvenlik Mesleğini Tanıttı.

Mrt

01-07 Mart Deprem Hatasında Okulumuzda Deprem Tatbikatı Gerçekleştrildi.

Tatbikat öncesi öğrencilere deprem esnasında neler yapılacağı ders öğretmenleri tarafından anlatıldı. Tatbikat Siren sesiyle başlatıldı. Siren süresince öğrenciler sınıfta kalarak ÇÖK-KAPAN-TUTUN uygulaması yaparak deprem sarsıntısının geçmesini bekledi. Siren bitiminde tek sıra halinde sınıflardan çıkarak emniyetli bir şekilde toplanma alanında toplandı.

Okul Müdürü Osman YILDIRIM Toplanma alanında öğrenci ve personele deprem anında yapılması gerekenlerin önemini anlatarak tatbikatı bitirdi.

Mrt

2024 Yılı okulumuz İSG çalışmaları kapsamında  isg farkındalık eğitimi  okulumuzun tüm çalışanlarının katılımıyla tamamlandı. Eğitimde okulumuzda karşılaşılabilecek risk faktörleri anlatıldı, Kişisel koruyucu tedbirlerin nasıl alınacağı hakında bilgi verildi.Daha önçeki yıllarda eğitim ortamlarında oluşan iş kazalarına örnek verilerek, okullarda karşılaşılaşılacak durumların önüne geçilmesi için tüm planlamaların yapılması gerektiği vurgulandı.

Ock

Okulumuzda yapılacak olan 2023-2024 şubat dönemi sorumluluk sınavına girecek öğrenci listesi için tıklayınız.

Sınav Programı Aşağıdadır.

Ock

İlçemiz Kaymakamı Sayın Ömer Lütfi YARAN, ilçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kızmaz ve ilçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Bahtiyar ERDOĞAN, Kadir ZORLU ile birlikte okulumuzu ziyaret etti. Kaymakamımız Sayın Ömer Lütfi YARAN öğretmenlerimizle görüştükten sonra okulumuz alanlarını gezerek öğrencilerle konuştu.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı mesleki eğitim, staj ve tamamlayıcı eğitim yaptırmakla yükümlü işletmelerin, eğitime uygunluğu ile mesleki eğitim görecek öğrenci sayılarının tespit edilmesi amacıyla İşletme Belirleme Komisyonu toplantısı yapıldı.